Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon, la Bălți: Am reiterat intenția fermă a echipei noastre întru susținerea persoanelor în etate

  Igor Dodon întreprinde o vizită în orașul Bălți, unde în primul rând a mers la Catedrala Sfinții Împărați Constantin și Elena. Biserica este una dintre cele mai monumentale construcţii din prima jumătate a secolului XX.

  „Noi trebuie să respectăm valorile naționale, tradițiile moldovenești și credința creștină, care este temelia statalității Moldovenești”, spune Igor Dodon.
  Totodată, candidatul independent la funcția de Președinte a mers și la Casa Teritorială de Asigurări Sociale din municipiu, unde i-a salutat pe cei prezenți.
  „Am reiterat intenția fermă a echipei noastre întru susținerea persoanelor în etate, social-vulnerabile și cu dizabilități. Grija față de oameni este prioritatea principală a noastră!”, a transmis Igor Dodon.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Armenia în Republica Moldova, Jivan Movsisyan, cu ocazia încheierii misiunii sale diplomatice în...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare de la noul Ambasador agreat al Austriei în țara noastră, E.S. Stella Avallone.

  POLITICA

  În cadrul întrevederii, conducerea de vârf a țării a abordat mai multe subiecte legate de politica social-economică și cea bugetar-fiscală. Totodată, au făcut totalurile...

  ECONOMIE

  Salariile tuturor angajaților din sectorul bugetar vor crește anul viitor, a declarat premierul Ion Chicu. Șeful Guvernului a declarat, după ședința cu președintele Igor...

  Copyright © 2020