Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon într-un interviu pentru TASS: Știrile false afectează în cea mai mare parte familia

  Știrile false afectează în cea mai mare parte familia, a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru TASS. Candidatul independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova și-a amintit cât de mult a avut de suferit mama sa, dar și soția, când citeau fake-urile și comentariile agresive de pe rețelele de socializare.

  “Am rugat-o pe mama să nu mai folosească Facebook-ul, deoarece comentariile, fake-urile de acolo o afectează puternic”, spune Igor Dodon.

  În context, jurnalistul rus Mihail Gusman și-a amintit de vizita pe care a efectuat-o în Republica Moldova, când a fost primit cu multă ospitalitate de către mama lui Igor Dodon. Gusman a remarcat că a fost servit cu un vin de excepție, de la Sadova, și s-a interesat dacă recolta de struguri, din acest an, este bună.

  „Recolta de struguri este bună, chiar dacă a fost secetă noi am făcut deja 2-3 tone de vin, eu am particip personal la proces. În total, cred că vom avea în jur de 5-6 tone de vin. Putem să expediem și pentru jurnaliștii de la TASS”, a spus Igor Dodon.

  Totodată, Dodon a precizat că atunci când a recoltat strugurii, a invitat și oponenții politici la un pahar de vin, pe care să îl servească după alegeri. „Alegerile vin și se duc, iar oamenii trebuie să rămână oameni”, a conchis Dodon.

  facebook.com

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  POLITICA

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu fostul prim-ministru al Federației Ruse, Serghei Stepașin.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a renunțat la mandatul de deputat, dar în continuare rămâne a fi președinte al PSRM. Declarația a fost făcută de către socialistul...

  Copyright © 2021