Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Vladimir Golovatiuc cunoaște bine limba de stat și nu are cetățenie română

  Vladimir Golovatiuc, candidatul la funcția de premier propus de noua majoritate parlamentară, cunoaște bine limba de stat și nu are cetățenie română, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul emisiunii de vineri.

  Liderul socialiștilor a respins orice fel de presupuneri, potrivit cărora vom avea un premier care nu va ști să vorbească în limba de stat, pe care le-a numit drept insinuări.

  ”Eu știu că el cunoaște foarte bine limba de stat. De la tribuna Parlamentului, mai multe discursuri, mai multe rapoarte, le-a ținut în limba de stat. Eu cred că acestea sunt insinuări. Ce pot să vă spun la sigur, el nu are pașaport român, ceea ce în opinia mea este un plus”, a declarat Dodon.

  Vladimir Golovatiuc este candidatul unei majorității parlamentare pentru funcția de premier. Este vorba despre fracțiunea PSRM, Platforma ”Pentru Moldova” și un grup de deputați neafiliați și independenți. În prezent, Golovatiuc ocupă funcția de ambasador al Republicii Moldova la Moscova.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Federația Rusă este dispusă să-i ofere țării noastre vaccinul ”Sputnik V”, însă autoritățile de la Chișinău refuză să-l accepte în instituțiile medicale de stat....

  POLITICA

  Republica Moldova se află într-o criză fără de precedent și în acest moment, de urgență, trebuie soluționate trei probleme fundamentale. Despre aceasta candidatul PSRM...

  POLITICA

  Este o candidatură destoinică! Astfel a comentat președintele PSRM, Igor Dodon, înaintarea lui Vladimir Golovatiuc la funcția de premier din partea majorității parlamentare.

  POLITICA

  Vladimir Golovatiuc, candidatul majorității parlamentare la funcția de premier, i-a mulțumit președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, pentru încrederea acordată și a acceptat să candideze la...

  Copyright © 2021