Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Începând de astăzi, voi avea din nou deplasări prin localitățile țării

  Începând de astăzi, Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon va avea din nou deplasări prin localitățile țării. Începe campania electorală și sunt planificate întâlniri cu cetățenii în diferite orașe și raioane ale Moldovei.

  „Începând de astăzi, voi avea din nou deplasări prin localitățile țării. Începe campania electorală și noi am planificat întâlniri cu cetățenii în diferite orașe și raioane ale Moldovei.

  Azi suntem așteptați în raionul Anenii Noi de către colective de muncitori, lucrători medicali și simpli cetățenii.

  Spre deosebire de concurenții noștri electorali, noi cunoaștem nu doar din auzite ce îi îngrijorează pe cetățenii. Noi suntem gata să propunem soluții concrete pentru problemele lor.

  Împreună vom învinge!”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  Copyright © 2021