Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Igor Dodon, în vizită la uzina „ArmoBeton”: Propunem ca începând cu 1 ianuarie 2022 să fie aprobat impozitul pe venit zero pentru întreprinderile care reinvestesc profitul în dezvoltare

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a vizitat uzina de producere a betonului armat – „ArmoBeton” – din comuna Băcioi, suburbia municipiului Chișinău. Întreprinderea a fost construită încă în anul 1959. În prezent produsele sale de bază sunt stâlpii din beton armat, blocurile din beton, bordurile și alte produse necesare pentru construcții și infrastructură.

  Liderul socialiștilor le-a expus pe scurt angajaților conținutul Programului electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.
  „Am acordat o atenție deosebită măsurilor propuse de noi pentru protejarea producătorului autohton și a pieței interne, creșterea producției industriale, păstrarea piețelor de desfacere și deschiderea unor piețe noi, precum și crearea noilor locuri de muncă, a condițiilor de trai și de activitate decente în Moldova.
  În special, noi propunem ca începând cu 1 ianuarie 2022 să fie aprobat impozitul pe venit zero pentru întreprinderile care reinvestesc profitul în dezvoltare. O măsură similară a fost implementată la inițiativa mea în 2008-2009, când am deținut funcția de prim-viceprim-ministru, ministru al Economiei în guvernul Zinaidei Greceanîi”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocș‌i îi sărbătoresc astăzi pe Sfânta Mironosița‌ Maria Magdalena și Sfântul Mucenic Foca.

  POLITICA

  Natalia Gavrilița, premierul desemnat, a depus azi la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet.

  SOCIAL

  Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor propune ca majorarea salariilor în sistemul medical să fie garantată prin lege, cu introducerea modificărilor în Legea ocrotirii sănătății....

  ECONOMIE

  Reducerile comerciale aplicate pentru produsele și mărfurile autohtone de către magazine vor fi plafonate. Procentul maxim de discount pe care îl vor putea solicita...

  Copyright © 2021