Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, în trei săptămâni de campanie, a avut 160 de întrevederi cu aproape 30 mii persoane

  Peste 160 de întrevederi în 25 de raioane, inclusiv municipiile Chișinău și Bălți, și discuții tete-a-tete cu aproape 30 de mii de persoane. Acestea sunt rezultatele celor trei săptămâni de campanie electorală a candidatului la funcția de președinte a țării, Igor Dodon.

  ”Până în ziua alegerilor, celor care mă cheamă la dezbateri le recomand să meargă mai des în teritoriu și să fiți alături de oameni”, a declarat Dodon.

  Pensiile și salariile, drumurile și locurile de muncă, soarta Parlamentului și vitroul țării – sunt temele de bază pe care le discută oamenii cu Igor Dodon.

  ”Majoritatea îmi spun, domnul Dodon, nu vă certați cu ceilalți, lasă ei să vă certe. Apropo, toți îmi spun că, contracandidații mei când vin mă fac cu noroi din cap până-n picioare. Eu nu critic pe nimeni și propun tuturor să conlucrăm pentru binele Republicii Moldova. Eu voi face tot posibilul ca în țară să fie mai bine”, a declarat Dodon.

  Igor Dodon marchează pe hartă, în fiecare zi de vineri, raioanele pe care le-a vizitat în timpul săptămânii. Fiecare zi de luni și vineri, Igor Dodon are întrevederi cu locuitorii din Chișinău, iar în celelalte zile merge prin raioanele republicii. Până la această dată, Igor Dodon a vizitat toate raioanele din nordul și sudul țării.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi, la Moscova, președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu Evghenii Primakov, șeful Agenției Federale pentru Afaceri CSI, conaționalii care locuiesc peste...

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  Copyright © 2021