Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon i-a mulțumit familiei sale pentru susținere: Doar datorită lor am putut face față la toate provocările

  La finalul celor patru ani de mandat în funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a exprimat recunoștință familiei sale pentru susținerea pe care i-au acordat-o într-o perioadă destul de dificilă. Cel de-al cincilea președinte al țării a declarat, în cadrul unei adresări către popor, că datorită familiei sale a putut face față tuturor greutăților și provocărilor care i-au stat în față.

  ”Vreau să mulțumesc familiei mele, soției, copiilor, mamei mele, care m-au susținut în această etapă și care, probabil, au avut cel mai mult de suferit. Doar datorită lor am putut face față la toate provocările, noroiului, criticilor aruncate în mine”, a spus Dodon.

  De asemenea, Igor Dodon le-a mulțumit tuturor cetățenilor pentru onoarea de a fi președinte al Republicii Moldova timp de 4 ani. Cel de-al cincilea președinte al țării le-a adus mulțumiri și președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și premierului Ion Chicu pentru conlucrarea, în premieră, din ultimii 10 ani între cele trei instituții ale statului.

  ”Nu au mai fost așa perioade de activitate în comun a instituțiilor statului. Vă amintiți cum a fost anterior, lupta între instituții. Cu regret, noi vom intra într-o perioadă nouă de luptă în instituții, ceea ce va afecta grav situația din țară”, a spus Dodon.

  Șeful statului le-a adus mulțumiri și socialiștilor pentru susținerea tuturor inițiativelor înaintate în Parlament. De asemenea, Igor Dodon le-a exprimat recunoștință angajaților din Aparatul Președintelui, partenerilor de dezvoltare, corpului diplomatic, mass-media.

  facebook.com

   

  Facebook

  POLITICA

  Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că legea pieței petroliere, elaborată de PAS trebuie anulată, la fel și accizele la benzină și...

  POLITICA

  Fiecare cetățean, care fi amendat pentru că a purtat panglica Sfântului Gheorghe în ziua de 9 mai, va primi suport juridic din partea PSRM....

  SOCIAL

  Biserica Ortodoxă îl prăznuiește astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, unul dintre cei mai cunoscuți și onorați sfinți ai creștinismului.

  POLITICA

  "În situația când Moldova are nevoie mai mult ca oricând de suport pentru a susține populația, oamenii de afaceri, pe toți cei care suferă...

  Copyright © 2021