Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon i-a felicitat pe creștinii-ortodocși cu Sfînta Parascheva

  Igor Dodon a transmis un mesaj de felicitare, cu ocazia sărbătorii Cuvioasa Parascheva, apărătoarea Moldovei, care este cinstită astăzi de Biserica Ortodoxă.

  Sfânta Parascheva este considerată ocrotitoarea Moldovei, deoarece de peste 370 de ani moaștele ei se află la Iași, fiind izvor de binecuvântare pentru toți cei care o cheamă în rugăciune.
  De asemenea, Cuvioasei Parascheva îi sunt atribuite mai multe minuni și vindecări miraculoase, atât în timpul vieții, care a închinat-o în totalitate credinței, cât și ulterior prin puterea dumnezeiască a moaștelor sale. Totodată, mai este considerată simbol al unității Ortodoxiei de pretutindeni.
  „Felicit locuitorii oraşelor şi satelor din Moldova, unde astăzi sunt sărbătorite hramurile. Doresc tuturor cetățenilor sănătate, liniște sufletească şi ajutorul Sfintei Cuvioase Parascheva în toate faptele bune!”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Regatului Suediei în Republica Moldova, Katarina Fried, la solicitarea diplomatului. Ambasadorul și-a...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Mesajul de felicitare a președintelui PSRM, Igor Dodon, cu prilejul Zilei lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare:

  ECONOMIE

  În continuarea vizitei de lucru în Federația Rusă, Igor Dodon în calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut astăzi o întrevedere...

  POLITICA

  În Republica Moldova nu a mai existat un Guvern, care să dezamăgească atât de repede, cum s-a întâmplat în cazul cabinetului de miniștri condus...

  Copyright © 2021