Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon i-a felicitat pe creștinii ortodocși cu ocazia Sfântului Gheorghe

  Astăzi Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință. Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare celor care poartă numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, precum și tuturor creștinilor ortodocși din R. Moldova.

  “Sfântul Gheorghe este considerat patronul spiritual al forțelor armate și un apărător al dreptei credințe. Este unul dintre cei mai cunoscuți și onorați sfinți ai creștinismului.

  Este cinstit în mod special în țara noastră, iar chipul său este reprezentat pe steagul de luptă al marelui domnitor, Ștefan cel Mare și Sfânt.

  În Republica Moldova există multe lăcașuri sfinte închinate Mucenicului Gheorghe Biruitorul. Cu această ocazie, transmit sincere felicitări locuitorilor ale căror localități l-au ales drept ocrotitor, precum și tuturor cetățenilor care astăzi își sărbătoresc ziua onomastică”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare. 

  SOCIAL

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a vizitat întreprinderea farmaceutică din capitală - “Dita EstFarm”, care activează mai bine de 25 de ani în Moldova și...

  SOCIAL

  Anual, la data de 14 iunie este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare pentru...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a prezidat ședința staffului zonal Centru al Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, care s-a desfășurat la Chișinău.

  SOCIAL

  Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi, adresat de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge:

  Copyright © 2021