Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon i-a felicitat pe creștinii ortodocși cu ocazia sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel

  Anual, în această zi, creștinii ortodocși prăznuiesc sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel – doi martiri care au propovăduit pildele lui Hristos pe mai multe continente. În urma misiunii lor, creștinismul a devenit cunoscut din Ierusalim pînă la Roma.

  Cu prilejul acestei sărbători, liderul PSRM, Igor Dodon, a transmis sincere felicitări cetățenilor ale căror localități marchează astăzi hramul, precum și celor care își serbează ziua numelui.

  „Le doresc tuturor sănătate, bunăstare și toate cele bune”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua internațională a persoanelor cu deficiențe de auz. Cu prilejul acestei zile, liderul PSRM Igor Dodon a venit...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat sincere felicitări tuturor economiștilor, cu ocazia sărbătorii profesionale.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu ES Zhang Yinghong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, cu ocazia încheierii misiunii...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  Copyright © 2021