Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon i-a felicitat pe creștinii ortodocși cu ocazia sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel

  Anual, în această zi, creștinii ortodocși prăznuiesc sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel – doi martiri care au propovăduit pildele lui Hristos pe mai multe continente. În urma misiunii lor, creștinismul a devenit cunoscut din Ierusalim pînă la Roma.

  Cu prilejul acestei sărbători, liderul PSRM, Igor Dodon, a transmis sincere felicitări cetățenilor ale căror localități marchează astăzi hramul, precum și celor care își serbează ziua numelui.

  „Le doresc tuturor sănătate, bunăstare și toate cele bune”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  Copyright © 2021