Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon i-a felicitat pe angajații din domeniul poștal cu ocazia zilei lor profesionale

  Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a felicitat pe angajații din domeniul poștal cu ocazia zilei lor profesionale. Liderul socialist le-a mulțumit lucrătorilor poștali pentru dedicație, profesionalism și muncă asiduă.

  ”Mulțumim pentru sacrificiile făcute de operatorii poştali şi de personalul oficiilor poştale în timpul pandemiei globale de COVID-19, care muncesc din greu pentru a livra poşta la destinație”, se menționează în mesaj.

  Igor Dodon a remarcat că în pofida tehnologiilor informaționale avansate, poşta rămâne o structură importantă în viaţa cotidiană și în economia țării.  

  ”Rapiditatea şi flexibilitatea cu care industria poştală vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor reprezintă condiţii esenţiale ale unei economii performante. Poşta reprezintă un factor important în societatea informaţiei şi un instrument de comunicare esenţial care facilitează şi stimulează dezvoltarea culturală, socială şi economică”, se spune în textul de felicitare semnat de Igor Dodon. 

  Anual, la 9 octombrie, este marcată Ziua Mondială a Poștei și Ziua profesională a lucrătorului poștal. 

  telegram

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, împreună cu Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, au avut o întrevedere cu Victor Petrov, deputat nou ales în...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de apreciere și admirație de Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural. Liderul socialiștilor menționează...

  POLITICA

  Nu umblați cu nasul pe sus, dar apucați-vă de rezolvat criza energetică. Acest mesaj le-a transmis liderul PSRM, Igor Dodon, reprezentanților PAS.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare dlui Veaceslav Volodin cu ocazia alegerii sale în funcția de Președinte al Dumei de...

  Copyright © 2021