Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon i-a adresat un mesaj de felicitare lui Donald Trump cu ocazia Zilei Independenței SUA

  Cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii, șeful statului Igor Dodon i-a adresat președintelui SUA Donald Trump un mesaj de felicitare.

  „Mă bucur de faptul că între Republica Moldova și Statele Unite ale Americii s-au stabilit relații speciale de prietenie și colaborare, bazate pe idealuri comune și încredere reciprocă.

  Folosind deosebitul prilej, țin să reiterez recunoștința noastră pentru asistența tehnico-financiară substanțială, oferită în ultimele decenii țării mele de către Statele Unite ale Americii. Evaluăm înalt și susținerea constantă pe care ne-o acordați în vederea implementării reformelor, consolidării statului de drept și sporirii capacităților instituțiilor strategice.

  Totodată, caracterul multidimensional al cooperării bilaterale îmi inspiră încredere că, în anii ce urmează, vom reuși să sporim schimburile economice și investițiile, să întărim parteneriatul privilegiat și să fructificăm această frumoasă prietenie.

  Statele Unite ne-au dovedit sprijinul, printr-un ajutor impunător, și în această perioadă dificilă de pandemie, în pofida situației cu care se confruntă ele însele pe intern, – fapt pentru care exprim încă o dată aprecierea noastră sinceră.

  Reafirmând interesul Republicii Moldova de a extinde cooperarea cu Statele Unite ale Americii și de a consolida dialogul politic la nivel înalt, Vă rog să acceptați, Stimate Domnule Președinte, asigurările distinsei mele considerații”, se arată în mesajul președintelui Republicii Moldova.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  SOCIAL

  De sărbătoarea „Nașterea Domnului”, liderul socialiștilor Igor Dodon împreună cu soția Galina, au asistat la serviciul divin oficiat de Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir la Catedrala...

  Copyright © 2020