Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon: Guvernul a pregătit etapele de dublare a salariilor în sectorul medical

  Președintele Igor Dodon spune că, Guvernul a pregătit etapele de dublare a salariilor în sectorul medical. Șeful statului a declarat că reprezentanții Guvernului vor definitiva astăzi proiectul, astfel ca să fie propuse și rectificările de rigoare la bugetul de stat. Anunțul a fost făcut după ședința tripartită cu președintele Parlamentului și premierul, din această dimineață.

  Anul 2020 a fost declarat pin decret prezidențial Anul Lucrătorului Medical. La inițiativa șefului statului, salariile tuturor angajaților din sistem urmează a fi dublate.

  De asemenea, spitalele din țară urmează a fi echipate cu utilaje medicale performante, iar în fiecare sat va fi deschis câte un centru medical.

  Igor Dodon a declarat că o asemenea reformă în sistemul medical din țară nu a fost făcută în ultimii peste 20 de ani.

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, a promulgat, astăzi, pachetul de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu.

  SOCIAL

  Premierul Ion Chicu susține că Guvernul își onorează angajamentele financiare, iar pensiile, salariile și alte prestații sociale sunt achitate la timp și integral.

  ALEGEREA EDITORILOR

  “Acum exact 25 de ani, la 13 iulie 1995, Republica Moldova a semnat, la Strasbourg, documentele de aderare la Consiliul Europei, devenind oficial membru...

  Copyright © 2020