Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Gata, alegerile au trecut, am tras linia, s-au terminat războaiele

  Să nu mai admitem crize politice în țară. Cetățenii așteaptă stabilitate. Cu acest mesaj a venit liderul PSRM, Igor Dodon, imediat după închiderea secțiilor de vot.

  “Le mulțumesc cetățenilor pentru participarea activă. După atâtea discuții eu mă temeam că oamenii nu vor ieși al vot. Cetățenii Republicii Moldova  au fost activi, chiar mai activi decât în turul 1 la prezidențiale, asta în condiții de vară și căldură.

  Mulțumesc activiștilor noștri care au lucrat mult. Am avut o campanie activă, dinamică. Din calculele noastre avem și rezultate pe măsură, Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va ave un rezultat destul de bun. 

  Mulțumesc PCRM, cu care am creat o echipă și în mai puțin de două luni am reușit să muncim ca o echipă adevărată, unită. Sper și sunt sigur că de mâine, când vor rezultatele preliminare, vom munci împreună în Parlament. 

  Mesaj către toți deputații care vor primi mandatul din partea cetățenilor: nu trebuie să admitem alte crize politice. Oamenii au ieșit azi masiv la vot și au votat pentru noi. Oamenii asta așteaptă. 

  Gata, alegerile au trecut, am tras linia, s-a terminat cu războaiele”, a declarat Igor Dodon.

  facebook.com

  SOCIAL

  Creștinii ortodocș‌i îi sărbătoresc astăzi pe Sfânta Mironosița‌ Maria Magdalena și Sfântul Mucenic Foca.

  POLITICA

  Natalia Gavrilița, premierul desemnat, a depus azi la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet.

  SOCIAL

  Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor propune ca majorarea salariilor în sistemul medical să fie garantată prin lege, cu introducerea modificărilor în Legea ocrotirii sănătății....

  ECONOMIE

  Reducerile comerciale aplicate pentru produsele și mărfurile autohtone de către magazine vor fi plafonate. Procentul maxim de discount pe care îl vor putea solicita...

  Copyright © 2021