Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: ”Galbenii”, ce schimbări le promit oamenilor, dacă în tot acest timp au fost la putere și nu au făcut nimic bun?

  Comuniștii și socialiștii nu și-au schimbat niciodată pozițiile, principiile și valorile. ”Am fost roșii, am rămas roșii”, a menționat Igor Dodon, în cadrul unei întâlniri cu locuitorii din Fălești.

  În același timp, partidul celor ”galbeni” – ”Acțiune și solidaritate”- a apărut ca urmare a rebranding-ului PLDM-ului ”verde”. Oricum, în lista ”galbenă” sunt foștii ”verzi”, a menționat el. Acum vor să repete acest rebranding la guvern și la parlament, a spus Dodon.

  – Filat cu partidul său verde a fost la putere din 2010 până în 2016. Au participat la furtul miliardului, au predat aeroportul. Atunci când stăpânii lor din străinătate și-au dat seama că această ”marfă” politică nu se mai vinde, s-au gândit că trebuie schimbat ceva pentru ca oamenii să creadă din nou. Au schimbat culoarea, au găsit în interior lider – Maia Sandu, au investit bani, au făcut-o președinte, iar acum vor să facă acest rebranding ”galben” la guvern și la parlament ”, a adăugat Igor Dodon.

  Președintele PSRM și-a pus întrebarea: ”galbenii”, ce schimbări le promit oamenilor, dacă în tot acest timp au fost la putere și nu au făcut nimic bun?

  – Cel mai mare ”bespredel” din această țară l-ați făcut voi, nu altcineva. Ați fost miniștri, deputați, ați votat cu ambele mâini pentru furtul miliardului”, a amintit el.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  ECONOMIE

  Autoritățile de la Chișinău ar fi putut să evite creșterea tarifului la gaz, dacă guvernul sau președintele Maia Sandu ar fi negociat cu Federația...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu deputații aleși în Adunarea Populară a Găgăuziei din partea Blocului electoral al Comuniștilor și...

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, este împotriva vaccinării obligatorii. În cadrul unei emisiuni la Publika TV, Dodon a spus este dreptul fiecărui cetățean să ia...

  Copyright © 2021