Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon: Felicitări campionilor Moldovei. Moldova are viitor

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare pentru luptătorul moldovean care a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de la Oslo!

  Vorbim despre Victor Ciobanu,  devenit campion la lupte greco-romane la categoria de greutate de 60 kg. Anterior, Irina Rîngaci a câștigat o medalie de aur la categoria de greutate 65 kg.

  „Sunt mândru de sportivii noștri! Datorită abilităților lor profesionale, perseverenței și dăruirii, ei ating astfel de culmi și glorifică țara noastră în întreaga lume. Moldova are viitor!”

  telegram

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi, poporul nostru se confruntă cu numeroase provocări și una dintre cele mai mari este pierderea credinței în Dumnezeu de către guvernanții țării noastre,...

  SOCIAL

  Igor Dodon a transmis un mesaj de felicitare, cu ocazia sărbătorii Cuvioasa Parascheva, apărătoarea Moldovei, care este cinstită astăzi de Biserica Ortodoxă.

  SOCIAL

  Astăzi, la Moscova, președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu Evghenii Primakov, șeful Agenției Federale pentru Afaceri CSI, conaționalii care locuiesc peste...

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  Copyright © 2021