Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon face glume pe seama liderului PDDA: Песчаный карьер – я, ликероводочный завод – я. Acesta este Năstase

  Președintele Igor Dodon susține că Andrei Năstase se comportă ca personajul din filmul lui Leonid Gaidai ”Operația „Δ și celelalte aventuri ale lui Șurik”, care vrea să fie înaintat în toate funcțiile.

  ”Năstase umblă peste tot. Ține-ți minte filmul rusesc: Песчаный карьер – я, ликероводочный завод – я. Acesta este Năstase. Prim-ministru – eu, ministru de Interne – eu. Primar – eu. Președinte – tot eu”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

  În opinia șefului statului, această situație deja devine ridicolă pentru oponenții politici și opoziția de dreapta.

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, a promulgat, astăzi, pachetul de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu.

  ALEGEREA EDITORILOR

  “Acum exact 25 de ani, la 13 iulie 1995, Republica Moldova a semnat, la Strasbourg, documentele de aderare la Consiliul Europei, devenind oficial membru...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Igor Dodon susține că banii din profitul băncilor comerciale, care în 2019 se ridică la suma de 1,5 miliarde de lei, ar trebui...

  Copyright © 2020