Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Eu voi susține deschiderea unui număr maximal de secții de votare în afara țării

  Șeful statului Igor Dodon va susține deschiderea unui număr maximal de secții de votare în afara țării. Totodată, președintele spune că pledează pentru alegeri libere și corecte.

  „Eu cred că în interesul tuturor este, și în interesul meu personal, ca aceste alegeri să fie în condiții democratice, libere și să nu fie nici un fel de restricții, nici în interiorul țării, nici în afară. Eu vă asigur că din partea mea nu va fi nici un fel de încercare de a limita dreptul de vot sau dreptul de a candida. Eu voi susține deschiderea unui maximal de secții de votare în afara țării”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

  Totodată, șeful statului a precizat că nu va cere amânarea alegerilor, așa cum declară unii politicieni din opoziție.

  „Dacă opoziția își asumă acest angajament de a cere amânarea alegerilor, să vină cu argumente. Să decidă în Parlament, pentru că așa decizii se aprobă în Parlament”, a spus șeful statului.

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, va participa la Adunarea Generală a Națiunilor Unite, care va avea loc în data de 21-29 septembrie, la New York....

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Armatei Naționale.

  SOCIAL

  Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu acest prilej, președintele Igor Dodon i-a adresat un...

  Copyright © 2020