Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Eu cu echipa mea nu ne vom ascunde, nu vom fugi, vom fi în prima linie și vom lupta pentru Republica Moldova

  Igor Dodon a venit cu o reacție, după ce presa afiliată guvernării PAS a scris că liderul PSRM a fugit din țară, după ce a fost reținut Procurorul General, Alexandr Stoianoglo.

  „Indiferent de abuzurile noului regim uzurpator, eu cu echipa nu ne vom ascunde, nu vom fugi, vom fi în prima linie și vom lupta pentru Republica Moldova, așa cum am făcut de fiecare dată”, a declarat Igor Dodon în cadrul unei conferințe de presă.

  Amintim că în data de 5 octombrie, Igor Dodon a efectuat o vizită de lucru la Moscova, unde a avut o întrevedere cu Dmitri Kozak, șeful adjunct al administrației de la Kremlin.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova l-au rugat pe șeful-adjunct al Administrației Prezidențiale ruse, Dmitri Kozak, să intervină ca Republica Moldova să obțină un...

  POLITICA

  O delegație a deputaților PSRM, condusă de Igor Dodon, a avut, luni, la Moscova, o întrevedere cu reprezentanții Partidului ”Edinaya Rossiya”.

  SOCIAL

  Astăzi, la Moscova, președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu Evghenii Primakov, șeful Agenției Federale pentru Afaceri CSI, conaționalii care locuiesc peste...

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  Copyright © 2021