Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Este o perioadă dificilă: secetă, pandemie, dar cu credință în suflet, alături de cei dragi, sunt ferm convins că vom trece și peste aceste provocări

  Moldova trece printr-o perioadă dificilă provocată de pandemie și secetă, dar cu credință în Dumnezeu și alături de cei dragi vom depăși și această etapă, a declarat Igor Dodon după slujba religioasă de la Catedrala Mitropolitană.

  Biserica Ortodoxă de stil vechi prăznuiește astăzi Acoperământul Maicii Domnului. În această zi, orașul Chișinău își sărbătorește Hramul, alături de mai multe localități din țară.

  ”Este o sărbătoare creștină pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Trecem printr-o perioadă dificilă: secetă, pandemie, dar cu credință în suflet, alături de cei dragi, sunt ferm convins că vom trece și peste aceste provocări”, a declarat Dodon.

  Pe lângă felicitările aduse chișinăuienilor cu ocazia Hramului Capitalei, Igor Dodon a remarcat și profesionalismul actualei administrații a municipiului Chișinău.

  ”Vreau să vă felicit că, în sfârșit, Chișinăul are un primar adevărat, un gospodar care de mult nu a fost în acest oraș. Cred că fiecare locuitor al municipiului Chișinău vede schimbările care au loc zi de zi în capitala țării noastre. Urez succes conducerii municipiului, CMC, primarului general în lucrurile bune pe care le fac”, a declarat Igor Dodon.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a prezidat ședința de lucru a fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău.

  SOCIAL

  Proiectul ”Salvăm copiii din lumea tăcerii”, lansat la inițiativa lui Igor Dodon, va sprijini în continuare copiii cu deficiențe de auz. De Ziua Mondială...

  POLITICA

  Deputații PSRM au avut, astăzi, o ședință de lucru cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, la care s-a discutat agenda de lucru pentru următoarea perioadă.

  POLITICA

  PSRM rămâne ferm pe poziții și va promova votarea în Legislativ a proiectului de lege privind lustrația și curățarea autorităților statului de influența oligarhică....

  Copyright © 2020