Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Este o perioadă dificilă: secetă, pandemie, dar cu credință în suflet, alături de cei dragi, sunt ferm convins că vom trece și peste aceste provocări

  Moldova trece printr-o perioadă dificilă provocată de pandemie și secetă, dar cu credință în Dumnezeu și alături de cei dragi vom depăși și această etapă, a declarat Igor Dodon după slujba religioasă de la Catedrala Mitropolitană.

  Biserica Ortodoxă de stil vechi prăznuiește astăzi Acoperământul Maicii Domnului. În această zi, orașul Chișinău își sărbătorește Hramul, alături de mai multe localități din țară.

  ”Este o sărbătoare creștină pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Trecem printr-o perioadă dificilă: secetă, pandemie, dar cu credință în suflet, alături de cei dragi, sunt ferm convins că vom trece și peste aceste provocări”, a declarat Dodon.

  Pe lângă felicitările aduse chișinăuienilor cu ocazia Hramului Capitalei, Igor Dodon a remarcat și profesionalismul actualei administrații a municipiului Chișinău.

  ”Vreau să vă felicit că, în sfârșit, Chișinăul are un primar adevărat, un gospodar care de mult nu a fost în acest oraș. Cred că fiecare locuitor al municipiului Chișinău vede schimbările care au loc zi de zi în capitala țării noastre. Urez succes conducerii municipiului, CMC, primarului general în lucrurile bune pe care le fac”, a declarat Igor Dodon.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare de la noul Ambasador agreat al Austriei în țara noastră, E.S. Stella Avallone.

  POLITICA

  În cadrul întrevederii, conducerea de vârf a țării a abordat mai multe subiecte legate de politica social-economică și cea bugetar-fiscală. Totodată, au făcut totalurile...

  ECONOMIE

  Salariile tuturor angajaților din sectorul bugetar vor crește anul viitor, a declarat premierul Ion Chicu. Șeful Guvernului a declarat, după ședința cu președintele Igor...

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, își continue vizitele în teritoriu. Astăzi șeful statului se află în sudul țării, în raioanele - Taraclia, Vulcănești, Ceadîr Lunga...

  Copyright © 2020