Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon este gata să fie prima persoană din Republica Moldova, care va testa vaccinul împotriva COVID-19

  Igor Dodon: Sunt gata să mă ofer ca primul dintre moldoveni pentru a testa vaccinul împotriva COVID-19 Igor Dodon este gata să fie prima persoană din Republica Moldova care va testa vaccinul împotriva COVID-19, elaborat de Federația Rusă.

  Șeful statului a declarat în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde” că este gata să facă acest pas pentru a înlătura orice risc și suspiciune din partea cetățenilor.

  ”Când vor testa vaccinul în afara țării, eu sunt gata să mă ofer ca primul dintre moldoveni pentru a testa acest vaccin pentru cetățenii noștri. Sunt gata să risc și cu sănătatea dacă va fi necesar pentru ca acest vaccin să ajungă mai repede în Moldova. Sper foarte mult ca acest lucru să se întâmple în următoarele săptămâni”, a spus Dodon.

  Președintele a precizat că a discutat acest subiect cu oficialii de la Moscova, unde se află acum într-un scurt concediu.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețsov.

  POLITICA

  Fracțiunea parlamentară a PSRM și-a stabilit prioritățile pentru următoarele ședințe ale Legislativului. În ședința de astăzi a fracțiunii, la care a participat și președintele...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare de la noul Ambasador agreat al Austriei în țara noastră, E.S. Stella Avallone.

  POLITICA

  În cadrul întrevederii, conducerea de vârf a țării a abordat mai multe subiecte legate de politica social-economică și cea bugetar-fiscală. Totodată, au făcut totalurile...

  Copyright © 2020