Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon: Este de datoria noastră să păstrăm credința ortodoxă, la fel cum au păstrat-o strămoșii noștri

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a participat astăzi la slujba de sfințire a Bisericii cu hramul „Sfântul Ioan Botezătorul” din orașul Ștefan Vodă, oficiată de Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir, împreună cu un sobor de preoți.

  După mai mulți ani în care s-a lucrat la edificarea acestui lăcaș de cult construit cu suportul locuitorilor și a unui agent economic din regiune, astăzi credincioșii ortodocși din zonă au asistat cu bucurie la sfințirea acestei biserici.

  Igor Dodon a exprimat profundă apreciere și considerație ctitorilor acestui locaș de cult precum și parohului bisericii, Ioan, pentru eforturile enorme depuse pe parcursul mai multor ani astfel ca localnicii să aibă un loc pentru a se închina Domnului.

  Liderul PSRM a transmis felicitări locuitorilor cu prilejul acestui frumos eveniment și a dăruit bisericii, Icoana Maicii Domnului „Portărița”, adusă de pe muntele Athos.

  ”Datoria noastră este să păstrăm, ca și strămoșii noștri, credința, și să fim destoinici de a purta numele de creștin ortodox”, a menționat Igor Dodon.

  socialistii.md

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  Copyright © 2021