Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon efectuează o vizită de lucru la Soroca: Așa cum mi-am propus, continui vizitele în teritoriu

  Așa cum și-a propus, Președintele PSRM, Igor Dodon, continuă vizitele în teritoriu, în raioanele și satele în care s-a bucurat de cea mai mare susținere în cadrul alegerilor prezidențiale – cel puțin 2 zile pe săptămână va fi în raionale și satele Moldovei, în dialog direct cu cetățenii. Astăzi – în raionul Soroca.

  „Consider că este un semn bun faptul că în Moldova a venit adevărata iarnă, cu multă zăpadă și nămeți, spre bucuria copiilor, agricultorilor, dar și a tuturor cetățenilor”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  Copyright © 2021