Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, după depunerea semnăturilor: Voi lupta pentru încă patru ani de mandat, ca să asigur buna funcționare a statului în aceste vremuri grele

  „Voi lupta pentru încă 4 ani de mandat prezidențial, ca să asigur buna funcționare a statului în aceste vremuri grele în plan mondial, dar și regional, marcate de pandemie, secetă și probleme demografice. Voi lucra în cei patru ani și pentru a duce la bun sfârșit, cu responsabilitate, toate proiectele promise cetățenilor. Sunt sigur că Moldova este țara în care vrem să trăim! Împreună vom reuși!”.

  Cu acest mesaj a venit Igor Dodon după depunerea semnăturilor la Comisia Electorală Centrală.

  Potrivit informațiilor, grupul de inițiativă a candidatului a reușit să adune de la 800 până la 1000 de semnături din 24 de unități administrativ teritoriale de nivelul doi. Cele mai multe semnături au fost colectate în municipiul Chișinău – 4240, la Bălți – 1309, iar în Găgăuzia – 1770. În total, pentru candidatura lui Igor Dodon s-au adunat 25 mii de semnături.

  Actualul președinte al țării va fi poziția a 4-a în buletinul de vot, după ce CEC va verifica și va valida documentele depuse.

  facebook.com

  SOCIAL

  Igor Dodon a adresat astăzi un mesaj de felicitare Postului Național "Radio Moldova" cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la fondare.

  SOCIAL

  Ion Ceban spune că Igor Dodon este cel mai potrivit pentru funcția de președinte de țară, pentru că el are toate elementele cheie pentru...

  POLITICA

  Profesionist și un lider adevăr – astfel îl caracterizează Ion Ceban pe Igor Dodon, care candidează la funcția de președinte al Republicii Moldova.

  SOCIAL

  Șeful asociației „Combatant”, parte a organizației „Forța Veteranilor”, Mihail Marcu, a chemat veteranii războiului de la Nistru să nu fie atrași în acțiuni provocatoare...

  Copyright © 2020