Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, după ce a fost reales președinte al PSRM: Avem două obiective, întărirea PSRM și învingerea la anticipate!

  PSRM pledează doar pentru alegeri parlamentare anticipate, alte soluții la această etapă nu există. Declarația a fost făcută de către Igor Dodon, după Congresul al XVI-lea al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, unde el a fost ales în funcția de președinte al PSRM. Liderul socialiștilor a anunțat care sunt prioritățile formațiunii în anul 2021.

  „Sunt două obiective: întărirea PSRM la nivel central și la nivel local și pregătirea și învingerea la alegerile parlamentare anticipate din 2021. Nu intrăm în nicio coaliție parlamentară în această Legislatură, nu vedem sensul. S-a epuizat orice act de coalizare. Pledăm doar pentru alegeri parlamentare anticipate. După, în funcție de rezultate, vom lua decizii separate”, a declarat Igor Dodon, președinte PSRM.

  Igor Dodon le-a mulțumit colegilor pentru că i-au oferit posibilitatea de a reveni la cârma partidului. Astăzi, PSRM are 37 de deputați, peste 20 de președinți de raioane, mai mult de 200 de primari, inclusiv primarul general al municipiului Chișinău.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la ședința lărgită a Uniunii Ofițerilor, al cărui membru este.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, s-au întâlnit cu reprezentanții organizațiilor etnoculturale din Republica Moldova.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a adresat felicitări cordiale Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova,...

  POLITICA

  Președintele PSRM susține că numărul secțiilor de votare din afara țării trebuie să fie suficient pentru a asigura participarea tuturor doritorilor de a-și exprima...

  Copyright © 2021