Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Drumurile vor fi reparate. Practic fiecare localitate din Moldova!

  Drumurile din toate localitățile țării vor fi reparate. Inițiativa președintelui țării, Igor Dodon, a început deja să fie pusă în practică. Șeful statului a anunțat, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, că în acest scop sunt alocați până la 1 milion de lei pentru fiecare localitate.

  ”Drumurile vor fi reparate. Practic fiecare localitate din Moldova, așa cum am promis la începutul acestui an, în pofida crizei vor avea câte cel puțin un milion de lei pentru reparația drumurilor locale”, a declarat președintele.

  În total, pentru implementarea Programului național ”Drumuri Bune pentru toți”, în acest an din bugetul de stat vor fi alocați peste 1,37 de miliarde de lei.

  „Anul e greu, criză economică, buget, dar mergem înainte pentru că oamenii așteaptă aceste lucruri de la guvernare”, a spus Dodon.

  Președintele a anunțat că paralel cu reparația drumurile se desfășoară și lucrările de amenajare a sistemelor de aprovizionare cu apă a localităților din țară.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  SOCIAL

  De sărbătoarea „Nașterea Domnului”, liderul socialiștilor Igor Dodon împreună cu soția Galina, au asistat la serviciul divin oficiat de Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir la Catedrala...

  Copyright © 2020