Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Drumurile vor fi reparate. Practic fiecare localitate din Moldova!

  Drumurile din toate localitățile țării vor fi reparate. Inițiativa președintelui țării, Igor Dodon, a început deja să fie pusă în practică. Șeful statului a anunțat, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, că în acest scop sunt alocați până la 1 milion de lei pentru fiecare localitate.

  ”Drumurile vor fi reparate. Practic fiecare localitate din Moldova, așa cum am promis la începutul acestui an, în pofida crizei vor avea câte cel puțin un milion de lei pentru reparația drumurilor locale”, a declarat președintele.

  În total, pentru implementarea Programului național ”Drumuri Bune pentru toți”, în acest an din bugetul de stat vor fi alocați peste 1,37 de miliarde de lei.

  „Anul e greu, criză economică, buget, dar mergem înainte pentru că oamenii așteaptă aceste lucruri de la guvernare”, a spus Dodon.

  Președintele a anunțat că paralel cu reparația drumurile se desfășoară și lucrările de amenajare a sistemelor de aprovizionare cu apă a localităților din țară.

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale la Președinția Republicii Moldova, șeful statului a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni, conferite anterior,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Republica Moldova are suficiente teste pentru depistarea COVID-19. Președintele Igor Dodon a făcut această declarație în cadrul unui briefing de presă, organizat după ședința...

  ECONOMIE

  Seceta din ultimele luni a afectat o parte considerabilă din culturile agricole din țară, însă acest fapt nu va afecta securitatea alimentară a Republicii...

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

  Copyright © 2020