Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Dialogul direct cu oamenii este foarte necesar

  Președintele țării, Igor Dodon, susține că oamenii sunt foarte bucuroși atunci când merge în teritoriu și discută direct cu ei probleme cu care se confruntă. Șeful statului a declarat la NTV Moldova că, peste tot unde a fost în republică aude voci de încurajare, pentru că în pofida dificultăților create de pandemie, autoritățile nu au stopat proiectele sociale și economice.

  ”Oamenii văd că în pofida la toate greutățile cu care se ciocnește omenirea, Republica Moldova, autoritățile fac tot posibilul pentru a gestiona situația și sunt alături de oameni”, a spus președintele.

  Șeful statului afirmă că dialogul direct cu oamenii este foarte necesar, pentru că doar astfel pot fi înțelese sincer necesitățile reale ale cetățenilor.

  ”Oamenii sunt bucuroși că conducerea de vârf a țării vine la ei. Mă întâlnesc cu diferite categorii: medici, agricultori, funcționari, discutăm cu toți. Astfel de dialog este necesar și ei salută că în pofida pandemiei eu vin în sate, în raioane și noi discutăm”, a declarat Dodon.

  SOCIAL

  Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova,...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis sincere felicitări omologului său belarus, Alexandr Lukașenko, cu ocazia victoriei în cadrul alegerilor prezidențiale!

  POLITICA

  Șeful statului Igor Dodon a salutat astăzi, după ședința avută cu premierul și speakerul Parlamentului, decizia Curții Constituționale de săptămâna trecută potrivit căreia președintele...

  POLITICA

  Situația dificilă din agricultură, provocată de seceta din ultimele luni, va fi discutată în această săptămână, la ședința Consiliului Suprem de Securitate. Președintele Igor...

  Copyright © 2020