Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Dialogul dintre echipa prezidențială și societatea civilă este unul binevenit și trebuie continuat

  Igor Dodon a convocat o ședință de lucru cu președinții comisiilor de profil din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele Republicii Moldova.

  În cadrul întrevederii părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la situația curentă în domeniul social, economic, politic, sănătății etc. Au fost evidențiate mai multe probleme cu care se confruntă societatea și lansate propuneri de soluționare a acestora.

  Membrii Consiliului au salutat pachetul de legi sociale pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea și datorită căruia circa 1 mln. de cetățeni ai Republicii Moldova vor beneficia de susținere financiară din partea statului. De asemenea a fost apreciat noul sistem de recalculare a pensiilor, lansat în luna iulie curent.

  „În altă ordine de idei, am remarcat activitatea comisiilor Sănătate; Protecție socială, ocrotirea familiei, mamei și copilului; Educație; Mass-media și comunicare; Relații interetnice din cadrul Consiliului, care au venit cu propuneri și recomandări concrete de actualizare și îmbunătățire a Strategiei Naționale de Dezvoltare “Moldova 2030”.

  În finalul ședinței mi-am exprimat convingerea că dialogul dintre echipa prezidențială și societatea civilă este unul binevenit și trebuie continuat pentru a identifica cele mai optime soluții ce ar conduce la o mai bună funcționare a instituțiilor statului, sporirea calității vieții oamenilor și modernizarea tării”, a menționat Președintele.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a prezidat ședința de lucru a fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău.

  SOCIAL

  Proiectul ”Salvăm copiii din lumea tăcerii”, lansat la inițiativa lui Igor Dodon, va sprijini în continuare copiii cu deficiențe de auz. De Ziua Mondială...

  POLITICA

  Deputații PSRM au avut, astăzi, o ședință de lucru cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, la care s-a discutat agenda de lucru pentru următoarea perioadă.

  POLITICA

  PSRM rămâne ferm pe poziții și va promova votarea în Legislativ a proiectului de lege privind lustrația și curățarea autorităților statului de influența oligarhică....

  Copyright © 2020