Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Igor Dodon despre rezultatele referendumului din Rusia: Este un vot de încredere acordat președintelui Vladimir Putin

  Cetățenii Republicii Moldova respectă opțiunea cetățenilor Federației Ruse, exprimată în cadrul referendumului privind modificarea Constituției. Declarația aparține președintelui Igor Dodon și se conține într-un interviu acordat agenției de știri TASS.

  “Rezultatele referendumului reprezintă, de fapt, un vot de încredere acordat președintelui Vladimir Putin și politicii promovate de acesta. Prezența masivă la vot este o dovadă clară că cetățenii sprijină cursul promovat de Vladimir Putin – dezvoltarea economic și consolidarea statalității”, a declarat Igor Dodon.

  Amintim că peste 75% din cetățenii ruși au aprobat reforma constituțională supusă referendumului, permițând-i astfel președintelui Vladimir Putin să candideze pentru încă două mandate şi să rămână șef al statului până în 2036. Conform institutului de sondare a opiniei publice Levada, 60% din cetățeni au o opinie favorabilă despre șeful statului.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  LUMEA

  Un cutremur puternic cu magnitudinea de 6.8 grade pe scara Richter s-a produs marţi dimineaţa devreme în nordul Mongoliei, nu departe de graniţa cu...

  Copyright © 2020