Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon despre reparația traseului Chișinău – Ungheni: Este de râsul găinilor. Oare nu se putea mai întâi de scos stâlpii?

  Președintele Igor Dodon susține că, așa lucrări precum au fost observate la reparația traseului R1 Chișinău – Ungheni, când mai mulți stâlpi au fost lăsați în mijlocul șoselei după ce a fost turnat carosabilul, discreditează toată munca drumarilor. Șeful statului s-a arătat indignat că nu s-a respectat etapele de construcție a drumului și a declarat că deja a discutat cu responsabilii care au dat asigurări că problema va fi remediată.

  ”Este de râsul găinilor. Oare nu se putea mai întâi de scos stâlpii? Discreditați tot lucrul pe care îl faceți. Înțeleg, compania a fost selectată în timpul guvernelor precedente, dar nu trebuie să faceți așa lucrări”, a spus Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

  Administrația de Stat a Drumurilor a anunțat că în scurt timp pilonii urmează a fi demontați de către antreprenor, după care sectorul în cauză va fi adus la condițiile tehnice necesare și lucrările vor continua.

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  Copyright © 2021