Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon, despre primele ședințe ale Parlamentului: Vom vota Guvernul și legile sociale blocate de Maia Sandu

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat, la postul public de televiziune din Găgăuzia, că imediat ce va fi începe să activeze noul Parlament, deputații trebuie să voteze un nou Guvern și legile blocate de președintele Maia Sandu.

  Liderul socialiștilor a menționat că Parlamentul va trebui să voteze Guvernul în regim de urgență, din cauza situației precare în care a ajuns țara.

  ” Acest lucru este foarte important, pentru că fără un Guvern funcțional noi nu vom putea să administrăm situația dezastruoasă în care ne-am pomenit cu creșterea prețurilor, a tarifelor, etc”, a declarat Igor Dodon.

  Legile ce vor fi supuse votării în primele ședințe ale Parlamentului se referă la majorarea salariilor pentru personalul medical cu 40%, a salariilor din sistemul de educație, anularea ”legii miliardului”, votarea legii care protejează producătorul autohton și legea despre capitalul matern.

  ”Toate aceste proiecte sunt deja scrise. Doar trebuie să le votăm și să începem să le implementăm”, a declarat liderul PSRM.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  Copyright © 2021