Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, despre „oamenii onești” din PAS: Este aceeași echipă care a furat miliardul

  Toată lumea salută decizia de a crea Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, deoarece nu avem o altă șansă de a învinge această hidră, care sufocă țara. Declarația aparține liderului PSRM, Igor Dodon, și a fost făcută în cadrul unei întruniri a simpatizanților PCRM și PSRM, desfășurată la Palatul Feroviarilor din Chișinău.

  În opinia sa, așa-zișii oameni noi și onești pe care îi scot la rampă PAS sunt, de fapt, foști membri ai echipei lui Vladimir Filat, ex-prim-ministru condamnat pentru corupție.

  „Ei încearcă să demonstreze că vin cu ceva nou pentru societate, însă acest lucru este un mare fals. Nu sunt oameni noi, ci aceeași echipă care, începând din anul 2010 a furat miliardul, au furat Aeroportul Chișinău, au distrus Calea Ferată a Moldovei. Sunt aceeași oameni din anturajul lui Filat, care de mai bine de 10 ani distrug această țară”, a precizat Igor Dodon.

  În cadrul reuniunii, atât Igor Dodon, cât și liderul PCRM, Vladimir Voronin, au fost unanimi în opinia că la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, se va decide nu doar forța politică care urmează să guverneze țara, dar și soarta Moldovei.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  Copyright © 2021