Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, despre „oamenii onești” din PAS: Este aceeași echipă care a furat miliardul

  Toată lumea salută decizia de a crea Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, deoarece nu avem o altă șansă de a învinge această hidră, care sufocă țara. Declarația aparține liderului PSRM, Igor Dodon, și a fost făcută în cadrul unei întruniri a simpatizanților PCRM și PSRM, desfășurată la Palatul Feroviarilor din Chișinău.

  În opinia sa, așa-zișii oameni noi și onești pe care îi scot la rampă PAS sunt, de fapt, foști membri ai echipei lui Vladimir Filat, ex-prim-ministru condamnat pentru corupție.

  „Ei încearcă să demonstreze că vin cu ceva nou pentru societate, însă acest lucru este un mare fals. Nu sunt oameni noi, ci aceeași echipă care, începând din anul 2010 a furat miliardul, au furat Aeroportul Chișinău, au distrus Calea Ferată a Moldovei. Sunt aceeași oameni din anturajul lui Filat, care de mai bine de 10 ani distrug această țară”, a precizat Igor Dodon.

  În cadrul reuniunii, atât Igor Dodon, cât și liderul PCRM, Vladimir Voronin, au fost unanimi în opinia că la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, se va decide nu doar forța politică care urmează să guverneze țara, dar și soarta Moldovei.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Regatului Suediei în Republica Moldova, Katarina Fried, la solicitarea diplomatului. Ambasadorul și-a...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Mesajul de felicitare a președintelui PSRM, Igor Dodon, cu prilejul Zilei lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare:

  ECONOMIE

  În continuarea vizitei de lucru în Federația Rusă, Igor Dodon în calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut astăzi o întrevedere...

  POLITICA

  În Republica Moldova nu a mai existat un Guvern, care să dezamăgească atât de repede, cum s-a întâmplat în cazul cabinetului de miniștri condus...

  Copyright © 2021