Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon despre lecțiile învățate în perioada de guvernare: Am și unele regrete

  Într-un interviu pentru unimedia, liderul socialiștilor a trecut în revistă lecțiile pe care le-a învățat în perioada sa de guvernare. Igor Dodon spune că regretă că nu a reușit să ignore lupta politică și să se concentreze exclusiv doar pe agenda cetățenilor.

  „Politica înseamnă de multe ori compromisuri, dar poate că uneori am făcut prea multe compromisuri politice pentru a menține stabilitatea în țară. Această concentrare pe activitatea politică m-a făcut să ocup prea mult din agenda mea cu treburi care poate nu erau atât de prioritare, ceea ce a dus la o comunicare insuficientă pe anumite aspecte, nu reușeam să port discuții cu toate grupurile din societate, iar una din greșelile pe care le-am făcut a fost să mă pierd în lupte cu politicienii care veneau cu diferite acuzații false, în loc să-i ignor și să mă concentrez doar pe agenda cetățenilor. Iată aceasta este o lecție pe care am învățat-o după aceste alegeri și va sta la baza schimbării modului nostru de a face politică mai departe”, a conchis Igor Dodon.

  Igor Dodon mai spune că el împreună cu Partidul din care face parte va continua munca politică, pentru a onora încrederea sutelor de mii de oameni care i-au votat.

  „Noi, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, știm să fim responsabili și corecți. Așadar, aflarea în opoziție ne oferă un scurt moment de reflecții și de reevaluare a modului de a face politică, pentru a reveni din toamnă cu o agendă activă și într-un format care să fie cât mai de folos cetățenilor și țării”, a spus Igor Dodon.

  unimedia.info

  POLITICA

  Igor Dodon, președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut o întrevedere cu șeful adjunct al Administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, reprezentant special al...

  POLITICA

  PAS și președintele țării, Maia Sandu, au ajuns la putere prin minciuni. Astfel vicepreședintele Parlamentului, deputatul socialist Vlad Batrîncea, a calificat decizia majorității parlamentare...

  POLITICA

  Au votat majorarea vârstei de pensionare sub lozinca "Rușine!". Deputații Blocului comuniștilor și socialiștilor au blocat tribuna Parlamentului, în timp ce majoritatea PAS dezbătea...

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  Copyright © 2021