Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon despre anularea taxei de drum: Dacă circuli mai mult, atunci plătești mai mult, dacă circuli mai puțin – plătești mai puțin, este o inițiativă bună

  Propunerea de a anula taxa de drum, care va fi aplicată începând cu 01 ianuarie 2021, aparține președintelui Igor Dodon. Șeful statului a declarat, în cadrul unei ediții speciale de la postul public de televiziune, că ideea a fost înaintată încă acum doi ani și a apărut în urma discuțiilor cu cetățenii.

  ”A apărut ideea să scoatem taxa rutieră, să vedem care ar fi calculul per litru de benzină și motorină și să includem acest impozit care e necesar pentru întreținerea drumurilor în accizul la benzină și motorină”, a spus Dodon.

  Șeful statului a declarat că nu va urma o creștere excesivă a prețului la combustibil, ținând cont de situația de pe piața internațională. De asemenea, pentru anumite categorii de populație statul ar putea veni cu unele subvenții.

  ”În rest, dacă circuli mai mult, atunci plătești mai mult, dacă circuli mai puțin – plătești mai puțin. Cred că este o inițiativă bună. Am văzut că este salutată de către automobiliști”, a declarat președintele.

  Propunerea de a anula taxa de drum se include în proiectul Politicii bugetar-fiscale pentru anul 2021, elaborată de Guvern și supusă consultărilor cu mediul de afaceri.

  a-tv.md

  SOCIAL

  Igor Dodon a adresat astăzi un mesaj de felicitare Postului Național "Radio Moldova" cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la fondare.

  SOCIAL

  Ion Ceban spune că Igor Dodon este cel mai potrivit pentru funcția de președinte de țară, pentru că el are toate elementele cheie pentru...

  POLITICA

  Profesionist și un lider adevăr – astfel îl caracterizează Ion Ceban pe Igor Dodon, care candidează la funcția de președinte al Republicii Moldova.

  POLITICA

  În ajunul alegerilor prezidențiale, candidatul independent Igor Dodon a făcut un apel către cetățeni. În primul rând, Dodon a îndemnat toți alegătorii să meargă...

  Copyright © 2020