Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon, despre al doilea val de pandemie: Acum vom fi mai pregătiți cu medici, echipamente, medicamente, dar și psihologic

  Republica Moldova va fi pregătită mai bine pentru al doilea val de pandemie COVID-19, pe care specialiștii îl prognozează mult mai sever decât primul val. Declarația îi aparține președintelui țării, Igor Dodon.

  ”Ne pregătim foarte bine. Al doilea val va fi mult mai dur ca primul nu doar în Republica Moldova, dar în toată lumea. Noi vom fi și mai pregătiți comparativ cu primul val. Nicio țară, inclusiv Moldova, nu au fost pregătite pentru primul val. Acum vom fi mai pregătiți cu medici, echipamente, medicamente, dar și psihologic”, a declarat președintele într-un interviu pentru Unimedia.

  Potrivit experților, în toamna acestui an se așteaptă un nou val al pandemiei COVID-19. Cel mai probabil, escaladarea numărului de infectați se așteaptă pentur lunile octombrie-noiembrie.

  Facebook

  SOCIAL

  Autoritățile Statului Qatar au oferit Republicii Moldova o donație de echipament medical în greutate de 3 tone și jumătate.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Moldova să află la răscruce, ori ne păstrăm suveranitatea și independența țării, ori Republica Moldova poate dispărea de pe harta lumii, acum totul depinde...

  POLITICA

  Majoritatea populației este contra aderării Republicii Moldova la blocul militar NATO, indică datele unui studiu prezentat de Asociația Sociologilor și Demografilor.

  SOCIAL

  De la începutul lunii iunie 2021 Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au informat peste 5400 persoane privind regulile medico-sanitare, care trebuie să...

  Copyright © 2021