Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Demiterea ministrului Sănătății sau a Guvernului va induce doar haos în țară și nu va rezolva problemele legate de pandemia COVID-19

  Președintele Igor Dodon susține că demiterea ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, sau a Guvernului va induce doar haos în țară și nu va rezolva problemele legate de pandemia COVID-19 . Șeful statului a declarat la emisiunea ”Președintele răspunde” că demisiile pe timp de pandemie nu sunt o soluție.

  ”Nu cred că demisiile ministrului sau a Guvernului ar rezolva problema. Ori aveți în vedere a demisia președintelui?”, a întrebat Dodon.

  Potrivit președintelui, numirea unui nou ministru sau a unui nou Guvern ar lua până la jumătate de an.

  ”Demisiile ar induce mai mult haos. Numirea unui cabinet nou ar luat până la jumătate de an. În opinia mea demisiile nu sunt o soluție”, a spus șeful statului.

  Președintele a remarcat că pronosticurile legate de evoluția pandemiei nu s-au adeverit nicăieri în lume, inclusiv în Moldova.

  ”Peste tot în lume avem anti-recorduri. Toți sperau că al doilea val va fi toamna sau iarna, dar el a început când au fost anulate restricțiile, când oamenii au ieșit din casă. Cred că toți erau conștienți de faptul că va fi al doilea val”, a menționat Dodon.

  Președintele a mai declarat că nu se merita menținerea restricțiilor dure și după 15 mai pentru că în asemenea caz economia era să fie distrusă.

  ”Măsurile luate până acum au fost la timp și corecte”, a spus șeful statului.

  Comisia Națională pentru Sănătate Publică a decis prelungirea stării de urgență în sănătate publică până în data de 31 august 2020.

  Telegram channel

  a-tv.md

   

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua internațională a persoanelor cu deficiențe de auz. Cu prilejul acestei zile, liderul PSRM Igor Dodon a venit...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat sincere felicitări tuturor economiștilor, cu ocazia sărbătorii profesionale.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu ES Zhang Yinghong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, cu ocazia încheierii misiunii...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  Copyright © 2021