Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Deja 10-15 deputați au sesizat procuratura despre tentativa de a-i corupe

  Președintele Igor Dodon susține că este foarte îngrijorat de lipsa de acțiuni concrete din partea instituțiilor statului în cazul cumpărării deputaților. Șeful statului a declarat la o emisiune televizată că întrebarea numărul unu pe care i-o pune cetățenii atunci când merge în teritoriu este de ce Candu și Șor nu stau încă în pușcărie dacă au cumpărat deputați.

  Potrivit președintelui, deja 10-15 deputați PSRM și PDM au depus oficial la Procuratură depoziții în care au indicat concret cine, când și ce le-au propus pentru a părăsi fracțiunile parlamentare.

  ”Că a fost Vladimir Cibotaru, că a fost Tauber, că au venit prin verișori. Acestea sunt documente oficiale depuse la Procuratura Generală. Eu nu vreau să spun că Procuratura nu lucrează, știu că procurorul face tot posibilul și am încredere în el că va duce lucrul până la capăt”, a spus Dodon.

  Președintele susține că instituțiile statului trebuie să acționeze rapid în baza acestor depoziții.

  ”Probabil că trebuiau deja luate decizii, pentru că dacă se întâmpla aceasta acum doi ani, în pușcărie sigur stăteau deja vreo 10 deputați care se ocupau cu chestia asta. Lumea așteaptă rezultate concrete. Aceasta ține de securitatea statului. Este foarte grav pentru Moldova”, a spus președintele.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Igor Dodon speră că Republica Moldova va beneficia de vaccinul anti – COVID-19, înregistrat de Federația Rusă. “Sper că ne vom putea înțelege...

  POLITICA

  Deputații PDM, PSRM, PPDA și PAS au decis astăzi crearea a două grupuri de lucru, unul privind identificarea soluțiilor pentru sprijnirea agricultorilor în condiții...

  SOCIAL

  Deputații PSRM și PDM s-au întrunit astăzi la ședința coaliției de guvernare, cu participarea premierului și președintelui țării.

  Copyright © 2020