Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Deja 10-15 deputați au sesizat procuratura despre tentativa de a-i corupe

  Președintele Igor Dodon susține că este foarte îngrijorat de lipsa de acțiuni concrete din partea instituțiilor statului în cazul cumpărării deputaților. Șeful statului a declarat la o emisiune televizată că întrebarea numărul unu pe care i-o pune cetățenii atunci când merge în teritoriu este de ce Candu și Șor nu stau încă în pușcărie dacă au cumpărat deputați.

  Potrivit președintelui, deja 10-15 deputați PSRM și PDM au depus oficial la Procuratură depoziții în care au indicat concret cine, când și ce le-au propus pentru a părăsi fracțiunile parlamentare.

  ”Că a fost Vladimir Cibotaru, că a fost Tauber, că au venit prin verișori. Acestea sunt documente oficiale depuse la Procuratura Generală. Eu nu vreau să spun că Procuratura nu lucrează, știu că procurorul face tot posibilul și am încredere în el că va duce lucrul până la capăt”, a spus Dodon.

  Președintele susține că instituțiile statului trebuie să acționeze rapid în baza acestor depoziții.

  ”Probabil că trebuiau deja luate decizii, pentru că dacă se întâmpla aceasta acum doi ani, în pușcărie sigur stăteau deja vreo 10 deputați care se ocupau cu chestia asta. Lumea așteaptă rezultate concrete. Aceasta ține de securitatea statului. Este foarte grav pentru Moldova”, a spus președintele.

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon și-a încheiat campania electorală acasă, în sânul familiei. Candidatul independent le-a mulțumit celor dragi pentru că l-au susținut în această perioadă.

  SOCIAL

  Igor Dodon susține că deocamdată nu a decis în ce țară va efectua prima sa vizită oficială, după ce va obține victoria la alegerile...

  POLITICA

  Ministerul Justiției va contesta decizia în cazul judecătorilor din dosarul „Laundromat”, care au fost repuși recent în funcție. Despre aceasta Igor Dodon a declarat...

  POLITICA

  În 2021, va fi lansată o reformare fără precedent a sistemului judecătoresc din Republica Moldova. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat în cadrul unei...

  Copyright © 2020