Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon de Ziua profesorului: Aveți toată admirația mea pentru dăruirea până la sacrificiu

  De Ziua Mondială a Profesorului, liderul PSRM, Igor Dodon a adresat un mesaj dascălilor. Igor Dodon le-a mulțumit pentru sacrificiu, dedicație și profesionalism.

  “Stimați profesori,

  Vă transmit cele mai sincere felicitări cu ocazia zilei profesionale și Vă exprim recunoștință și respect pentru misiunea nobilă pe care o îndepliniți – de a ghida parcursul profesional și spiritual al oamenilor în devenire.

  Îmi este bine cunoscută această meserie și povara pe care o duceţi zi de zi, deoarece și mama mea este fostă profesoară. Țin bine minte nopțile pe care le petrecea verificând caietele elevilor, cât de implicată era în viața școlii și cât de mult se bucura de reușita discipolilor săi. Acest lucru, cu certitudine, poate fi atribuit fiecăruia dintre voi.

  Dragi dascăli,

  Aveți toată admirația mea pentru dăruirea până la sacrificiu, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru creşterea şi educarea tinerelor generaţii. Știu cât de complicat este, în special în condițiile de criză pandemică cu care se confruntă întreaga lume.

  Apreciind înalt rolul Dumneavoastră în societate, în calitatea de Președinte al țării am lansat inițiativa de dublare a salariilor profesorilor, proiect care, cu regret, nu a fost susținut de actuala guvernare. Stimați pedagogi, vă asigur că oricând puteți miza pe susținerea mea și a formațiunii pe care o conduc.

  Cu prilejul zilei profesionale, Vă doresc, stimaţi profesori, multă sănătate, răbdare, bunăstare familiilor, putere de a continua lucrul pe care îl faceţi cu atîta dăruire!”, se menționează în mesaj.

  facebook.com 

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  Copyright © 2021