Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon continuă vizitele de lucru prin raioanele Moldovei

  Președintele țării, Igor Dodon continuă vizitele de lucru prin raioanele Moldovei. Astăzi în agendă sunt incluse raioanele Leova și Taraclia, precum și orașul Ceadîr-Lunga din Autonomia Găgăuză.

  Inițial, Igor Dodon s-a deplasat în comuna Sărăteni, raionul Leova, unde a inspectat lucrările de construcție a unui segment de drum din cadrul Programului național „Drumuri bune pentru toți”.

  „Lucrările sunt îndeplinite „în varianta albă”. Consiliul local a ales această metodă mai puțin costisitoare pentru a economisi bani și, din aceleași surse, să renoveze și alte porțiuni de drum, inclusiv drumul spre biserică”, a scris președintele pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  Ulterior, șeful statului, a discutat cu primarii localităților din componența comunei Sărăteni, care au abordat diverse probleme, în special cele cu caracter social și de infrastructură. Igor Dodon i-a asigurat că va acorda sprijinul posibil în rezolvarea acestora.

  Facebook

  SOCIAL

  Ploile abundente au provocat pagube în unele zone din centrul și sudul țării, în special în Comrat. Președintele țării, Igor Dodon, a discutat cu...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Austriei în Republica Moldova, Christine Freilinger.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Președintele Uniunii Interparlamentare, Gabriela Cuevas Barron, care se află în Republica Moldova cu o...

  POLITICA

  Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a venit cu un mesaj, după ce Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat în cursă.

  Copyright © 2020