Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon continuă vizitele de lucru prin raioanele Moldovei

  Președintele țării, Igor Dodon continuă vizitele de lucru prin raioanele Moldovei. Astăzi în agendă sunt incluse raioanele Leova și Taraclia, precum și orașul Ceadîr-Lunga din Autonomia Găgăuză.

  Inițial, Igor Dodon s-a deplasat în comuna Sărăteni, raionul Leova, unde a inspectat lucrările de construcție a unui segment de drum din cadrul Programului național „Drumuri bune pentru toți”.

  „Lucrările sunt îndeplinite „în varianta albă”. Consiliul local a ales această metodă mai puțin costisitoare pentru a economisi bani și, din aceleași surse, să renoveze și alte porțiuni de drum, inclusiv drumul spre biserică”, a scris președintele pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  Ulterior, șeful statului, a discutat cu primarii localităților din componența comunei Sărăteni, care au abordat diverse probleme, în special cele cu caracter social și de infrastructură. Igor Dodon i-a asigurat că va acorda sprijinul posibil în rezolvarea acestora.

  Facebook

  SOCIAL

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, în această dimineață, au depus flori la ”Focul Veșnic” de la Complexul...

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la un eveniment online, desfășurat sub egida președintelui partidului „Справедливая Россия – Патриоты – За правду” Serghei Mironov,...

  SOCIAL

  Fiul cel mai mare al ex-președintelui țării Igor Dodon azi a absolvit liceul. Cu acest prilej, tatăl a venit cu o îndrumare.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări sincere Prim-ministrului interimar al Armeniei, președintelui Partidului ”Contractul Civil” Nikol Pașinian, cu ocazia...

  Copyright © 2021