Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon cheamă cetățenii la un protest pentru a apăra procesul democratic în Moldova

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a calificat drept criminală și antidemocratică decizia Curții de Apel de micșora de la 41 la 12 a numărului secțiilor de votare pentru cetățenii moldoveni din regiunea de est a țării cu doar două zile înainte de alegeri.

  Liderul PSRM a chemat toți cetățenii și susținătorii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor să vină astăzi, la ora 12:00, la un protest în fața Curții Supreme de Justiție.

  Potrivit liderului socialiștilor, cei trei judecători care au luat această decizie sunt la ”cheremul președintelui Maia Sandu”.

  ”Noi nu vom lăsa acest lucru așa. Îndemn susținătorii PSRM și PCRM să vină la un protest, astăzi, la 12.00, la sediul central al CSJ. Sper că CSJ va ține cont de Constituție și lege și nu va permite încălcarea dreptului cetățenilor de a vota. Ceea ce se întâmplă acum nu este doar o trădare a cetățenilor din stânga Nistrului, dar o provocare care va avea consecințe foarte mari”, a spus Dodon.

  Comisia Electorală Centrală a depus, vineri, recurs la Curtea Supremă de Justiție pentru a păstra cele 41 de secții de votare pentru cetățenii moldoveni din regiunea transnistreană.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua internațională a persoanelor cu deficiențe de auz. Cu prilejul acestei zile, liderul PSRM Igor Dodon a venit...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat sincere felicitări tuturor economiștilor, cu ocazia sărbătorii profesionale.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu ES Zhang Yinghong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, cu ocazia încheierii misiunii...

  SOCIAL

  Avocatul Poporului a fost votat de către majoritatea parlamentară printr-un vot exclusiv politic asumat. Anume vot politic îl voi numi pentru că nu am...

  Copyright © 2021