Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, către PAS: Să coboare de pe baricade și să înceapă să muncească, oamenii așteaptă de la ei rezultate

  Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că odată ce a obținut puterea deplină PAS trebuie să coboare de pe baricade și să înceapă să muncească. Liderul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a declarat, în emisiunea de vineri, că oamenii așteaptă de la noua guvernare rezultate concrete.

  ”Puterea deplină, de obicei, îmbată, pe mulți i-a îmbătat. Le-ași sugera celor de la PAS să coboare de pe baricade și să înceapă să muncească. Au fost până acum în opoziție, acum sunt la guvernare, au puterea deplină. Noi suntem gata să-i ajutăm, le urăm succes pentru că oamenii așteaptă de la ei rezultate”, a spus Igor Dodon.

  Liderul socialiștilor a remarcat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va veghea stric asupra acțiunilor guvernării de dreapta și va critica acolo unde se încalcă drepturile cetățenilor, unde sunt riscuri pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

  ”Vom fi duri și categorici. Când se va propune ceva pentru binele cetățenilor, noi vom ajuta. Suntem gata să venim cu suport acolo unde este necesar și ținând cont de experiența noastră”, a declarat președintele PSRM.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  SOCIAL

  Creștinii ortodocș‌i îi sărbătoresc astăzi pe Sfânta Mironosița‌ Maria Magdalena și Sfântul Mucenic Foca.

  POLITICA

  Natalia Gavrilița, premierul desemnat, a depus azi la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet.

  SOCIAL

  Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor propune ca majorarea salariilor în sistemul medical să fie garantată prin lege, cu introducerea modificărilor în Legea ocrotirii sănătății....

  ECONOMIE

  Reducerile comerciale aplicate pentru produsele și mărfurile autohtone de către magazine vor fi plafonate. Procentul maxim de discount pe care îl vor putea solicita...

  Copyright © 2021