Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, către opoziție: Prea repede ați început campania electorală. Este o vorbă în limba rusă: «Поспешишь — людeй насмешишь»

  Președintele Igor Dodon a îndemnat-o pe Maia Sandu să fie atentă la declarațiile pe care le face, deoarece ar putea provoca niște reacții nedorite în societate. Șeful statului s-a arătat nedumerit de afirmațiile liderului PAS, precum că nu am avea nevoie de clădirea Președinției, care este un simbol de stat.

  ”La 7 aprilie 2009, au mai fost declarații că Moldova nu are nevoie de Președinție și Parlament pentru că toate acestea sunt la București. Ceea ce spune Maia Sandu e din aceiași operă”, a spus Dodon.

  Potrivit șefului statului, asemenea declarații nu pot fi făcute de persoane care aspiră la înalte funcții în stat.

  ”Acest simbol de stat, care vreo 8 ani, datorită unor politicieni ca Maia Sandu a stat în paragină. Noi fără bani din bugetul de stat am reparat acest simbol și cred că este una dintre cele mai frumoase clădiri din Chișinău. Cei care consideră că au toate acestea la București, stimați cetățeni, puneți-vă întrebarea dacă ei au dreptul să reprezinte țara, să fie președinți așa cum își doresc”, a declarat Dodon.

  Președintele a remarcat că acum mulți politicieni împart blana ursului înainte ca acesta să fie vânat și se văd deja președinți de țară.

  ”Relaxați-vă, poporul va decide, nu voi. Prea repede ați început campania electorală. Este o vorbă în limba rusă: ”Поспешишь — людeй насмешишь”, iată ce fac acum Maia Sandu și Andrei Năstase. Unde vă grăbii, mai este timp”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

  Facebook

  POLITICA

  „Lupta politică permite multe, dar sunt și niște limite. Mai ales trebuie să fie limite pentru o persoană care ocupă o funcție importantă în...

  POLITICA

  Proiectul Declarației cu privire la agresiunea Federației Ruse împotriva Ucrainei a fost prezentat de deputatul Fracțiunii PAS, Oazu Nantoi. În declarație se spune că...

  Noutăţi

  Serviciul de presă al partidului “ȘOR” informează că, mai mulți lideri ai opoziției, dar și reprezentanți ai societății civile au constituit Comitetul Salvării Naționale....

  Noutăţi

  Moldova continuă să domine TOP-ul european cu cea mai mare inflație, scrie fostul președinte al țării, Igor Dodon care a publicat statistica europeană a...

  Copyright © 2021