Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, către oponenții politici: Nu încercați să manipulați oamenii. Noi vom apăra victoria noastră după 11 iulie

  Acțiunea organizată astăzi de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu este doar un exemplu de mobilizare, dar și un mesaj dat oponenților politici, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, în încheierea marșului ”Iubesc Moldova”, la care au participat în jur de 20 de mii de cetățeni din toate raioanele țării.

  ”Această acțiune este simbolică nu doar pentru mobilizarea noastră, dar este un mesaj foarte clar către oponenții noștri. Nu încercați să manipulați oamenii. Noi vom apăra victoria noastră după 11 iulie”, a declarat Dodon.

  Președintele PSRM le-a mulțumit oamenilor pentru participare la eveniment și i-a asigurat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor le va apăra și în continuare interesele.

  Liderul PCRM, Vladimir Voronin, i-a chemat pe toți cetățenii să analizeze bine cum vor vota la 11 iulie, pentru că de această decizie va depinde soarta lor și a țării.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  POLITICA

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu fostul prim-ministru al Federației Ruse, Serghei Stepașin.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a renunțat la mandatul de deputat, dar în continuare rămâne a fi președinte al PSRM. Declarația a fost făcută de către socialistul...

  Copyright © 2021