Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon către oponenții politici: Fără dialog nu veți reuși nimic

  Igor Dodon a invitat oponenții politici la dialog. Cel de-al cincilea președinte al țării a declarat, în cadrul emisiunii de vineri, că lipsa unui dialog poate duce la un blocaj total în țară.

  ”Fără dialog nu veți reuși nimic, indiferent cât de tari și mari vă considerați. Euforia va trece. Este necesar dialogul. Dacă nu va fi dialog, atunci va fi un blocaj total”, a spus Dodon.

  Amintim, Igor Dodon a declarat că dacă Maia Sandu va alege modelul președinților de dreapta, cum a fost în timpul Alianțelor pentru Integrare Europeană, în jumătate de an în țară se va ajunge la un blocaj total.

  În opinia lui Dodon, un astfel de comportament va muta protestele de la Guvern și Parlament în fața instituției prezidențiale.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Reprezentanții autorităților publice locale sunt dezamăgiți de activitatea Guvernului Gavrilița în primele 100 de zile de la investire. Tatiana Badan, președintele Congresului Autorităților Locale...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, propune inițierea de urgență a dialogului instituțional între Parlament și instituția prezidențială și stabilirea de comun a datei alegerilor parlamentare...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon, președintele Partidului Socialiștilor, alături de deputații din fracțiunea parlamentară a PSRM, a susținut astăzi un briefing în cadrul căruia a menționat următoarele:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Maia Sandu nu va reuși să rezolve criza politică, economică și pandemică în mod unilateral. Acest lucru este posibil doar printr-un dialog veritabil....

  Copyright © 2021