Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Avem ferma convingere și energia necesară pentru a duce la bun sfârșit cele începute

  Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, efectueză o vizită în raioanele Ștefan Vodă și Căușeni.

  „Exact la ora 9 dimineața, am început discuțiile cu locuitorii satului Caplani și de la bun început, le-am mulțumit pentru faptul că pe timp de ploaie, au venit la întrevedere.
  Am abordat diverse subiecte. Am ținut să remarc că echipa noastră a reușit să facă multe lucruri bune, unele mai trebuie finalizate, dar avem ferma convingere și energia necesară pentru a duce la bun sfârșit cele începute.
  Achitarea pensiilor și a îndemnizațiilor sociale, reabilitarea drumurilor și susținerea exportatorilor, stabilitatea politică și creșterea economică – toate acestea și multe altele îi interesează pe oameni și obiectivul nostru principal este de a răspunde așteptărilor lor.
  În satul Crocmaz, am discutat cu localnicii care în aceste zile recoltează roada de struguri. Grija lor principală este problema privind asigurarea cu pensii – oamenii consideră că mărimea pensiilor este insuficientă și cer statului majorarea acesteia.
  Drept răspuns la această rugăminte, le-am spus că echipa noastră a reușit să identifice mijloace pentru achitarea suplimentului unic la pensie, iar anterior – să obțină indexarea pensiilor de două ori pe an. Noi vom depune toate eforturile și pentru soluționarea altor probleme cu care ei se confruntă”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  POLITICA

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu fostul prim-ministru al Federației Ruse, Serghei Stepașin.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a renunțat la mandatul de deputat, dar în continuare rămâne a fi președinte al PSRM. Declarația a fost făcută de către socialistul...

  Copyright © 2021