Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Atât cât suntem noi responsabili de situația din țară, salariile și pensiile se vor achita la timp

  Salariile și pensiile vor fi achitate la timp, atât cât vom fi noi responsabili de situația din țară, a declarat președintele Igor Dodon, după ședința tradițională de luni cu speakerul și premierul.

  ”Nu există nicio întârziere la achitarea plăților curente. Vreau să asigur că pe parcursul acestei luni și la începutul anului viitor, atât cât suntem noi responsabili de situația din țară, salariile și pensiile se achită la timp și nu vor fi nici un fel de întârzieri”, a spus Igor Dodon.

  Șeful statului a precizat că, în pofida faptului că suntem într-un an foarte dificil, în care din cauza pandemiei au fost înregistrate scăderi la importuri, exporturi, PIB, în luna decembrie, comparativ cu anul trecut, suntem în creștere la acumulare de venituri la Serviciul Fiscal cu 7,8% și la Serviciul Vamal – cu 12,8%. Dodon susține că acest lucru se explică prin administrarea fiscală și vamală dură și profesionalismul Ministerului Finanțelor.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al PSRM în cadrul căreia a fost aprobată următoarea declarație:

  ECONOMIE

  Președintele PSRM, Igor Dodon, le-a mulțumit deputaților socialiști pentru promovarea și adoptarea în Parlament a proiectului de lege care prevede compensarea facturilor la energia...

  ECONOMIE

  Banii pentru achitarea facturilor la lumină a consumatorilor casnici pot fi găsiți în bugetele instituțiilor statului. De această părere este președintele PSRM, Igor Dodon.

  POLITICA

  Instituția prezidențială din Republica Moldova a trecut în totalitate sub controlul extern. Zeci de persoane, plătite din fonduri străine, vin zilnic la Președinție și...

  Copyright © 2020