Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Așa cum am promis, banii vor ajunge la oameni oricât de tare s-ar împotrivi Maia Sandu, Plahotniuc, Șor, Candu, Năstase

  Președintele țării, Igor Dodon, a salutat faptul că în Parlament a fost asigurat cvorumul necesar pentru ca Guvernul “să mai facă încă un pas important în acțiunea sa de a ajuta financiar cetățenii, de a majora salariile medicilor, a da un ajutor financiar pensionarilor, agricultorilor și altor categorii de cetățeni”.

  Șeful statului a precizat că așa cum a promis, banii vor ajunge la oameni, “oricât de tare s-ar împotrivi Maia Sandu, Plahotniuc, Șor, Candu, Năstase și toată această Alianță a Haosului pe care ei au creat-o”, spune președintele.

  “Pentru modul în care au încercat să blocheze inclusiv astăzi ca banii să ajungă la cetățeni, să le fie rușine!”, a mai scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook. Precizăm, dacă timp de 72 de ore deputații nu vor depune o moțiune ce cenzură, Guvernul poate trece imediat la implementarea pachetului social de legi.

  „Dacă se va depune moțiune de cenzură, noi vom veni cu noi și noi soluții pentru ca banii să ajungă oricum la oameni”, a conchis șeful statului.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a prezidat ședința de lucru a fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău.

  SOCIAL

  Proiectul ”Salvăm copiii din lumea tăcerii”, lansat la inițiativa lui Igor Dodon, va sprijini în continuare copiii cu deficiențe de auz. De Ziua Mondială...

  POLITICA

  Deputații PSRM au avut, astăzi, o ședință de lucru cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, la care s-a discutat agenda de lucru pentru următoarea perioadă.

  SOCIAL

  Medicii din Comrat și Ceadîr-Lunga refuză să se imunizeze împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca. Despre aceasta doctorii au anunțat Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

  Copyright © 2020