Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon ar putea candida independent la alegerile prezidențiale din această toamnă

  Igor Dodon ar putea candida independent la alegerile prezidențiale din noiembrie, cu susținerea mai multor partide, inclusiv a PSRM. Dodon a declarat la o emisiune televizată că, potrivit legislației, șeful statului nu poate fi membru de partid, de aceea dacă președintele în funcție decide să candideze, el nu poate fi din partea unei formațiuni politice.

  ”Dacă mergi din partea partidului, acesta va oferi oponenților motivul să se adreseze la Curtea Constituțională”, a declarat Dodon.

  Șeful statului a anunțat că dacă va decide să candideze la toamnă, atunci va merge în prezidențiale din partea poporului, dar susținut de partide care vor anunța că sunt gata să îl susțină.

  ”Care sunt acestea, timpul va arăta”, a declarat președintele.

  Igor Dodon a declarat anterior că va anunța dacă va candida pentru un nou mandat la Președinție în primele zile ale lunii septembrie.

  a-tv.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon și-a încheiat campania electorală acasă, în sânul familiei. Candidatul independent le-a mulțumit celor dragi pentru că l-au susținut în această perioadă.

  SOCIAL

  Igor Dodon susține că deocamdată nu a decis în ce țară va efectua prima sa vizită oficială, după ce va obține victoria la alegerile...

  POLITICA

  Ministerul Justiției va contesta decizia în cazul judecătorilor din dosarul „Laundromat”, care au fost repuși recent în funcție. Despre aceasta Igor Dodon a declarat...

  POLITICA

  În 2021, va fi lansată o reformare fără precedent a sistemului judecătoresc din Republica Moldova. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat în cadrul unei...

  Copyright © 2020