Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Am supraviețuit perioadei regimului Plahotniuc – vom supraviețui și guvernării Maiei Sandu (VIDEO)

  În timpul investigațiilor de profil, dacă acestea vor fi inițiate, reprezentanții PAS pot ajunge la ei înșiși, consideră Igor Dodon. Președintele PSRM a îndemnat Partidul Acțiune și Solidaritate să identifice și să aducă în fața justiției pe cei responsabili și implicați în „furtul secolului”, predarea aeroportului etc.

  “Să mergem înainte! Nici eu, nici echipa mea nu am participat la aceste infracțiuni. Dimpotrivă, am criticat și am îndemnat oamenii să iasă în stradă”, a spus el.

  Cu toate acestea, Igor Dodon crede că echipa PAS nu va investiga aceste cazuri. În același timp, el nu exclude represiunea politică, dar menționează că socialiștii nu se tem de acest lucru.

  “Am supraviețuit perioadei regimului Plahotniuc – vom supraviețui și guvernării Maiei Sandu!”, a conchis el.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  SOCIAL

  Creștinii ortodocș‌i îi sărbătoresc astăzi pe Sfânta Mironosița‌ Maria Magdalena și Sfântul Mucenic Foca.

  POLITICA

  Natalia Gavrilița, premierul desemnat, a depus azi la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet.

  SOCIAL

  Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor propune ca majorarea salariilor în sistemul medical să fie garantată prin lege, cu introducerea modificărilor în Legea ocrotirii sănătății....

  ECONOMIE

  Reducerile comerciale aplicate pentru produsele și mărfurile autohtone de către magazine vor fi plafonate. Procentul maxim de discount pe care îl vor putea solicita...

  Copyright © 2021