Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Am propus două dezbateri, dar Maia Sandu a acceptat doar una. Posibil se teme

  Igor Dodon spune că regretă faptul că Maia Sandu a acceptat să participe doar la o dezbatere din cele două propuse. „Posibil se teme”, a comentat Igor Dodon, în cadrul emisiunii “Politica” de la TV8.

  Totodată, Igor Dodon a anunțat că dezbaterea va avea loc miercurea viitoare.

  Amintim că Maia Sandu candidatul PAS la funcția de Președinte al Republicii Moldova, a acceptat doar una din cele două dezbateri propuse de Igor Dodon pe teren neutru. Staff-urile candidaților urmează să discute detaliile tehnice.

  Igor Dodon a propus că dezbatere poate avea loc la Academia de Studii Economice din Moldova, instituția pe care au absolvit-o cei doi concurenți electorali.

  Totodată, la aceste dezbateri pot fi prezenți și doi analiști independenți care să le modereze, unul vorbitor al limbii de stat și altul vorbitor de rusă.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  Copyright © 2021